Czekolada w inhalatorze

Le Whif to rewolucyjny sposób jedzenia czekolady - przez wdychanie. To produkt bez kalorii, więc można się nim raczyć bez konsekwencji dla figury. Na razie w czterech smakach: miętowym, malinowym, mango i czystej czekolady.


Specjalny inhalator miał już swoją premierę w Paryżu, był demonstrowany w plażowym barze w czasie festiwalu filmowego w Cannes i na targach słodyczy w Chicago, a teraz jedzie w światową trasę promocyjną. Jak to działa? W pojemniku inhalatora są drobinki czekolady o wielkości 10 mikronów i ogólnej wadze około 200 miligramów. Z każdym oddechem do ust wpada 50 miligramów czekoladowego pyłu. Drobiny nie docierają do płuc, pozostają w jamie ustnej, gdzie można je z lubością smakować.        

 

BM

Zdjęcia: MATERIAŁY PROMOCYJNE

Czytaj w Znam.to: Seks (na szczęście) lepszy niż ta czekolada

Więcej o: