Pasty paprykowe: nastaw ostrość w swojej kuchni

Olga Badowska
09.03.2015 15:07
A A A
Przygotowanie

Przygotowanie (fot. Michal Mutor)

Podbijają smak potraw, dodają słodkości, pikantności, ostrości - pasty paprykowe. Znajdź swoją ulubioną i zawsze miej ją w lodówce, bo to najprostszy sposób na pyszne rozgrzewające zimowe dania.
Zobacz zdjęcia (7)

Zobacz więcej na temat:

ZOBACZ WIDEO

Komentarze (2)
Zaloguj się lub komentuj jako gość
  • avatar

    szczerbaka

    Oceniono 5 razy 5

    Ja dodaję sambal oelek, indonezyjską ostrą pastę z papryczek, do smażonych ryżów i makaronów po azjatycku, czy po prostu jako dodatek do innych dań, bardzo prosto robi się ją samemu: www.zlotaproporcja.pl/2015/01/25/sambal-oelek/

  • avatar

    padr111

    0

    szczerbatka, dzięki za inspiracje :)

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX

Polecamy